Wij richten uw Bulgaarse vennootschap op voor u.

Bulgarije heeft een zeer gunstig fiscaal klimaat:

10% vennootschapsbelasting

10% persoonsbelasting

5% dividendbelasting

Dit bijzonder gunstig fiscaal klimaat laat ondernemers toe om te genieten van deze aanzienlijk lagere vennootschapsbelastingen en persoonsbelasting.

BG Advise heeft uitgebreide expertise in oprichting van Bulgaarse vennootschappen, boekhouding en vennootschapswetgeving om u te begeleiden tijdens het ganse proces van oprichting.
Wij staan nadien ook in voor de nodige boekhoudkundige verplichtingen.

BG Advise is daarom uw ideale partner om uw Bulgaarse vennootschap op te richten.

De redenen voor een Bulgaarse vennootschap kunnen zeer divers zijn, maar het zeer gunstig fiscale klimaat is de belangrijkste drijfveer om Bulgarije te gebruiken als basis voor uw zakelijke activiteiten.

Ook u als Belgische of Nederlandse ondernemer kan hier zeer waarschijnlijk optimaal gebruik van maken; contacteer ons vrijblijvend voor verdere toelichting zodat we kunnen bespreken of en hoe we dit voor u kunnen opzetten.

BG Advise raadt de juridische vennootschapsstructuur van “OOD” aan, dit is het equivalent van een Belgische BVBA (BV in Nederland), of een EOOD (eenpersoons-BVBA).

BG Advise biedt aldus een totale dienstverlening
bij het oprichten en onderhouden
van uw Bulgaarse vennootschap.

Vereist minimum kapitaal:

In Bulgarije is om een vennootschap op te richten een minimumkapitaal van 2 BGN (of 1 Euro) vereist. Echter wij adviseren om uw Bulgaarse vennootschap op te richten met een minimumkapitaal van 1000 BGN (of 500 Euro).

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere toelichting.